INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WATFORD - BRIGHTON 0-0

Colegul lui Pantilimon, eliminat după un tackling șocant, direct pe genunchi! ”Îngrozitor!”, a exclamat Lineker

foto: Reuters +1   FOTO
foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2017 11:01

Jurnaliștii britanici cred că atacul extrem de violent al uruguayanului Britos, fundașul lui Watford, va fi cel mai urât al sezonului, deși s-au jucat doar 3 etape.

Trecuseră doar 24 de minute din meciul Watford - Brighton. Anthony Knockaert, aripa oaspeților, cel mai bun jucător al sezonului trecut în Championship, sprinta după o minge aproape de tușă, când uruguayanul Miguel Britos s-a năpustit asupra lui. Tackling ucigaș al stoperului de 32 de ani. N-a avut nicio legătură cu mingea, a fost direct pe adversar, sus, cu crampoanele de aluminiu pe genunchi.

3cartonașii roșii a primit Britos în Premier în ultimele 20 de meciuri la Watford (a fost eliminat o dată și în Cupa Ligii Angliei)

"Nu există ceva mai îngrozitor", a scris Gary Lineker pe Twitter, iar Garth Crooks, alt fost atacant al lui Tottenham, a declarat la BBC: "Nu am mai văzut un asemenea atac în ultimii 40 de ani". Mail on Sunday anunță: "Acesta va fi desemnat cel mai urât tackling al anului". Deși s-au disputat doar 3 etape.

De ce a avut Knockaert noroc

Arbitrul Graham Scott n-a ezitat nicio secundă. Roșu! Și coechipierul lui Pantilimon a protestat! "Un jucător experimentat ca el... E imposibil să-ți pierzi controlul, echilibrul psihic", s-a plâns managerul lui Watford, Marco Silva.
Norocul lui Knockaert a fost că piciorul stâng, cel lovit, nu era prins în gazon în clipa impactului și i-a zburat de sub el, atacantul lui Brighton căzând în iarbă. Altfel, ar fi fost rupt în două!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează