INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Congresul FIFA de alegere a președintelui a fost perturbat de o amenințare cu bombă: "Confirmăm acest lucru"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 15:05

Poliţia elveţiană a anunţat că a primit o alertă despre un dispozitiv exploziv care ar fi fost plasat în sala din Zurich, în care desfăşoară al 65-lea Congres al FIFA.

"Confirmăm că am primit o ameninţare cu bombă în legătură cu Congresul FIFA. Poliţiştii se află în zonă", a anunţat un reprezentant al poliţiei din Zurich, potrivit rt.com. Ulterior, sala în care se ține congresul a fost evacuată.

"A fost doar o amenințare, ne-am întors de la masă și am reluat congresul. Da, a fost o amenintare cu bomba, dar a fost din fericire una falsă", a spus și Jerome Valcke, secretarul general al FIFA.

În cadrul congresului sînt programate alegeri pentru şefia FIFA, în contextul izbuncnirii unui uriaş scandal de corupţie, în care sunt anchetaţi înalţi reprezentanţi ai forului mondial.

Justiţia americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreşedinţi FIFA şi şapte oficiali, în cazul de corupţie în care au fost efectuate arestări la Zurich.

Actualul preşedinte al FIFA, Joseph Blatter, şi prinţul Ali Bin Al-Hussein al Iordaniei sînt singurii candidaţi rămaşi în cursa pentru şefia forului mondial. Votul ar trebui să înceapă în jurul orei 18:00.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close