INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Consecințele afacerii eșuate Real - United » Discuția avută de Navas cu președintele madrilenilor + cerința portarului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 17:16

După ce transferul lui De Gea de la United la Real Madrid a căzut din cauza întîrzierii înscrierii documentelor la Liga spaniolă, echipa lui Rafa Benitez se va baza în continuare pe costaricanul Keylor Navas, care inițial era parte din afacere și urma să joace în Anglia.

Președintele Florentino Perez a mers în cantonamentul echipei de la Valdebebas și i-a cerut scuze lui Navas pentru situația creată. Cei doi au discutat vreme de două ore, Perez asigurîndu-l pe portar că rămîne prima opțiune pentru postul de titular în echipa lui Rafa Benitez. 

La rîndul său, goalkeeperul de 28 de ani a cerut o mărire de salariu ca premiu de consolare, mai ales că declarase în repetate rînduri că dorește să rămînă la Real Madrid, iar ulterior a fost surprins că afle că e inclus de club în "afacerea De Gea".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează