INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

Edi Iordănescu e disperat: Constantin Budescu, abia transferat de FCSB, s-a accidentat!

Constantin Budescu s-a accidentat la primul antrenament la FCSB
Constantin Budescu s-a accidentat la primul antrenament la FCSB

Articol de , , - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 16:44 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 18:06

Constantin Budescu (32 de ani), personajul din cel mai spectaculos transfer al verii, a cedat după primul antrenament de la FCSB, spre disperarea antrenorului Edward Iordănescu.

Atacantului i s-a umflat glezna, o accidentare care-l enervează și mai tare pe tehnician, căruia îi mai lipsesc și alte vedete: Tănase, Coman.

„Artistul” pe care FCSB l-a prezentat spectaculos marți după-amiază a rezistat într-un singur antrenament de la FCSB, unul efectuat chiar în dimineața acelei zile. Budescu a suferit o accidentare, s-a ales cu glezna umflată și a fost menajat miercuri, nu a mai ieșit pe teren. Încă nu e foarte clar cât va lipsi atacantul pentru achiziționarea căruia a insistat Edi Iordănescu.

FCSB pierde jucători încontinuu!

Antrenorul a devenit disperat din cauza problemelor medicale care se tot adună și i-au subțiat cu mult atacul. Florin Tănase și Florinel Coman, oameni de bază, sunt și ei accidentați și vor lipsi pentru multă vreme. Tănase va sta o lună și jumătate, Coman va absenta două luni și jumătate.

Pierderea lui Florin Tănase e cea mai importantă, fiindcă el conta, dincolo de randamentul concret din meciuri, și prin influența puternică pe care o avea în echipă.

Tot contextul nefavorabil l-a făcut pe Iordănescu să se supere și mai tare din cauza accidentării pe care a suferit-o Budescu, un fotbalist pe care spera să-l folosească în curând. 

Budescu venise oricum cu un deficit de pregătire fizică, după ce a stat trei luni. El a încheiat sezonul din Arabia Saudită cu Damac, clubul la care evoluase, și apoi a avut vacanță pe tot parcursul verii, inclusiv în perioada în care jucătorii erau prinși cu pregătirea din presezon și apoi cu meciurile.

Budescu are mult de muncit

Pregătirea fizică precară nu-i va fi corectată rapid, din moment ce el a ratat deja un antrenament din pricina accidentării și nu se știe când se va putea pregăti la capacitatea maximă. Într-o formă bună nu se va afla Budescu nici după ce-i va fi vindecată glezna.

Iordănescu a insistat recent, în declarațiile publice, că avea nevoie de fotbaliști noi, din moment ce lotul îi fusese slăbit încontinuu în perioada recentă, din cauza accidentărilor și a transferurilor.

Becali i-a respectat cererea, a luat jucători noi, doar că nou-venitul Budescu a devenit imediat indisponibil!

VIDEO Primul antrenament al lui Constantin Budescu la FCSB!

Citește mai multe știri din Liga 1:

Marica dezvăluie ce planuri are Gică Hagi la Farul + Ce spune despre „Derby de România”

Veste proastă pentru FCSB! Trupa lui Becali riscă să piardă 1,5 milioane de euro pe an!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (130)
 •  08 Septembrie 2021, 22:33
Postat de ilie33 pe 08 Septembrie 2021, 21:00

Pleacă prostule cu teoriile de la școala de postat CFR

Prostule, fecesebistule, cocalarule, antistelistule, gigistule!!!

militakimi
militakimi  •  08 Septembrie 2021, 21:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

E bine ca iti faci autocritica si ne intelegi si pe noi aia care iti raspundem din complezenta si ca sa radem de tine.

bogdan1
bogdan1  •  08 Septembrie 2021, 21:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Din ce imi povestesti, tu ai ceva in comun cu national-socialistii sau cu regimurile extremiste. Cica, ,,vinovat prin asociere" ... Ba baiatule, toate regimurile mai sus mentionate gandeau la fel (nu esti cu noi,esti impotriva noastra). Prin urmare, singura concluzie care iese la suprafata legat de tine este faptul ca esti ***! Am prieteni vechi care tin cu diverse echipe rivale si ne intelegem de minune. Dar prin ce spui tu aici, pur si simplu imi e frica pentru cei care traiesc langa tine. Asta daca ai pe cineva langa tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (130)
Comentează