INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Conte pregătește strategia pentru sezonul următor » Va încerca să transfere un jucător de la Barcelona

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 21:10

Antrenorul formației Chelsea Londra, Antonio Conte, îl dorește, din vară, pe fundașul dreapta al echipei FC Barcelona, Aleix Vidal, la formația londoneză.

Tehnicianul italian se gândește încă de pe acum la sezonul următor, când Chelsea va reveni în Europa după o pauză de un an și dorește să își întărească apărarea.

Dacă nu se va concretiza transferul jucătorului spaniol, Conte se va orienta către Faouzi Ghoulam (Napoli) și Alex Sandro (Juventus Torino).

Aleix Vidal este indisponibil după accidentarea suferită în urmă cu câteva săptămâni într-un meci disputat de Barcelona, în deplasare, contra formației Deportivo Alaves și încheiată cu 6-0 pentru catalani. După meci, campioana Spaniei a anunțat pe site-ul oficial al clubului că Vidal a suferit o fractură la glezna dreaptă și nu va mai putea juca în acest sezon.

Fundașul în vârstă de 27 de ani a ajuns la FC Barcelona în vara anului 2015, când clubul catalan a plătit echipei FC Sevilla 17 milioane de euro în schimbul său. Deși la început nu s-a impus în primul 11 al campioanei Spaniei, acesta a evoluat mai mult în acest sezon, profitând de interdicția de a face transferuri aplicată clubului catalan.

Vidal a jucat în acest sezon pentru FC Barcelona în 11 partide în toate competițiile marcând 2 goluri. În naționala Spaniei are o singură apariție, în victoria cu 2-1 în amicalul disputat împotriva selectionatei Costa Rica în iunie 2015.

sursa: calciomercato.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează