INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Conte s-a enervat! S-a dus la Abramovici și i-a reproșat că Chelsea are echipă slabă » I-a cerut un jucător de la Real Madrid

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 08 august 2017 10:21

Antonio Conte a fost furios după ce-a pierdut din nou un trofeu împotriva lui Arsenal, Supercupa Angliei, și l-a pus în capul listei noilor achiziții pe Gareth Bale, mijlocașul galez de la Real Madrid, pentru care trebuie să se bată însă cu Manchester United.

Antonio Conte este iar pe jar. Al doilea trofeu ratat în fața lui Arsenal în trei luni l-a înverșunat mai tare în a-i cere lui Abramovici noi întăriri. Rüdiger, Bakayoko și Morata nu-s de ajuns pentru a lupta pe patru fronturi în sezonul viitor și managerul lui Chelsea îl vrea urgent pe Bale, o afacere cotată de Daily Express la cel puțin 100 de milioane de euro.

Gareth Bale, 26 de ani, a venit la Real Madrid în 2013, pentru 100 de milioane de euro. În sezonul trecut, galezul cotat la 80 de milioane de euro, a jucat 27 de meciuri, marcând 9 goluri.

Numai că transferul galezului va trebui să depășească două obstacole importante. În primul rând, Zidane nu-i va drumul să plece lui Gareth decât dacă Real perfectează mutarea Mbappé de la AS Monaco, ale cărei pretenții se ridică spre 150-180 de milioane.

Pe de altă parte, pe Bale a pus ochii și un alt manager din Premier. Mourinho abia așteaptă semnalul de la Madrid. "Dacă ar dori să o lase pe Real, îl primesc la Manchester și voi fi gata să concurez cu alți antrenori care îl caută", a dezvăluit portughezul. 

140.000.000 €a cheltuit Chelsea în această vară pentru achiziții. Sub Manchester City, 240,5 milioane, și Manchester United, 164,4 milioane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  08 August 2017, 12:06

Agentul lui Bale a declarat ca de la Real Madrid pleaca doar la Manchester United!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează