INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Conte și-a dat starul afară: "A făcut-o printr-un SMS" » Chelsea a stabilit cine îi va lua locul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2017 09:44

Atacantul spaniol, cu origini braziliene, Diego Costa, 28 de ani, are contract cu Chelsea până în 2019, dar e practic "în stradă".

După amicalul Spaniei cu Columbia, 2-2, atacantul a dezvăluit conținutul unui SMS primit de la managerul londonezilor, Antonio Conte: "Mi-a scris să-mi caut echipă. Am avut o relație urâtă cu el și nu vrea să mai lucreze cu mine sezonul viitor".

Lui Costa i se trage totul de la oferta primită din China, în ianuarie. Atunci a forțat plecarea la Tianjin Quanjian, pentru un salariu astronomic: 36,92 milioane de euro pe stagiune! Numai că șefii albaștrilor l-au chemat imediat la ordine: "Noi decidem dacă și când pleci!".

38.000.000 €a costat-o pe Chelsea transferul lui Diego Costa de la Atletico Madrid, în 2014

Acum ar fi tentat să se întoarcă în LaLiga, la Atletico. Problema este însă că Atleti are interzis la transferuri deoarece a încălcat regulamentele FIFA.

"Mi-ar plăcea să revin la fosta mea echipă. Iubesc clubul și Madridul. Dar asta înseamnă patru, cinci luni pe tușă tocmai înaintea Mondialului din Rusia", a analizat atacantul spaniol: "Oricum, trebuie să mă gândesc foarte bine înainte de a lua o decizie. Am nevoie să joc". 

20 de goluri a înscris Diego Costa sezonul trecut pentru Chelsea, în 35 de meciuri de Premier League

Lukaku e succesorul

Chelsea e pregătită pentru despărțirea de Diego Costa. Potrivit tabloidelor britanice, a perfectat întoarcerea lui Romelu Lukaku, pe care-l vânduse definitiv lui Everton în 2014, cu 35,3 milioane de euro. "Știu deja unde o să joc sezonul viitor" a clamat atacantul belgian zilele trecute, fără a dezvălui numele noii sale echipe. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  08 Iunie 2017, 22:49
Postat de capca1 pe 08 Iunie 2017, 17:25

Cred că vine la FCSB...oups, am uitat, acolo joacă Ali Beg și Harleem. Jucătorul nu cartierul !

Nu vine la fcsb,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capca1
capca1  •  08 Iunie 2017, 17:25

Cred că vine la FCSB...oups, am uitat, acolo joacă Ali Beg și Harleem. Jucătorul nu cartierul !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close