INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Conte și-a vărsat nervii pe jucători, după 0-3 cu Arsenal: "Suntem o echipă mare doar pe hârtie!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 12:53

Chelsea a pierdut categoric derby-ul cu Arsenal, scor 3-0, după un meci dominat aproape în totalitate de echipa lui Arsene Wenger.

La finalul meciului, Antonio Conte, antrenorul celor de la Chelsea, a vorbit despre duelul Arsenal și-a criticat în termeni duri fotbaliștii.

"Suntem o echipă mare doar pe hârtie, nu și pe teren. Rezultatul din teren este cel care vorbește despre valoarea echipei, nu calculele hârtiei. În momentul de față nu suntem o echipă echilibrată și e cazul să facem o analiză amănunțită. Este inadmisibil să primești 3 goluri",  a declarat fostul manager al lui Juventus, potrivit presei din Anglia.

Deși s-a ferit să-i nominalizeze pe jucătorii care au dezamăgit cel mai tare în meciul contra "tunarilor", Conte a subliniat fragilitatea apărării sale.

"Problema este că în fiecare meci încasăm minim două goluri, indiferent câți fundași am folosi. Este o mare problemă, dar trebuie să o rezolv." a adăugat italianul de 47 de ani.

Italianul de pe banca lui Chelsea are parte de un început dificil pe banca londonezilor. În ciuda unui debut de sezon bun, cu victorii pe linie în primele 3 partide, gruparea patronată de Roman Abramovici a clacat în ambele derby-uri susținute până acum, 1-2 Liverpool și 0-3 cu Arsenal.

George Vintilă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează