INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Conte, un nou atac la adresa rivalelor din Premier League: "Sunt un pericol pentru restul competitoarelor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 12:11

Antonio Conte susține că forța financiară a celor două cluburi din Manchester e un pericol pentru Chelsea și pentru restul competitoarelor.

Un avertisment sau mai degrabă invidie? Comentând salariul astronomic pe care îl va primi Alexis Sanchez după transferul la Man. United, 28,7 milioane de euro pe sezon, Antonio Conte a concluzionat: "Din cauza forței lor financiare și a disponiblității de a investi masiv, United și City sunt un pericol pentru restul competitoarelor, cărora nu le mai rămâne decât să se bată în campionat pentru două locuri de Champions League".

Managerul lui Chelsea susține că albaștrii n-au intrat în cursa pentru Sanchez, 29 de ani, din cauza pretențiilor internaționalului chilian. "Doar un club sau două puteau să-i satisfacă solicitările. Trebuie să fii pregătit să plătești un asemenea salariu", a comentat tehnicianul italian, în opinia căruia "Chelsea va avea nevoie de un miracol ca să câștige din nou Premier League, în condițiile în care alți iau cei mai buni jucători. Ori investești, ori trebuie să găsești o altă cale de a rămâne în vârf. Iar aceasta înseamnă foarte multă muncă".

TOP 5 INVESTIȚII ÎN PREMIER DIN 2016

Club Suma investită în transferuri
1.Man. City 381*
2. Chelsea 321
3. Man. United 295
4. Liverpool 223
5. Tottenham 156
*Cifrele reprezintă milioane de euro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  24 Ianuarie 2018, 14:48

Așa le place astora din Premier să se atace intre ei. Uita când abramovici cumpără tot pe bani multi. Așa și cei de la arsenal se *** *** că alte echipe dau bani multi pe jucători, da ei fac același lucru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează