INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Continuă Evra? Scenariul prin care francezul bătăuș poate prinde un nou contract în ianuarie

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 10:51

Francezul Patrice Evra, 36 de ani, a fost suspendat de UEFA până pe 30 iunie 2018 pentru lovirea unui fan al lui OM, dar forul european nu a cerut la FIFA extinderea pedepsei și se poate transfera în iarnă.

Din 2 noiembrie, de când Patrice Evra a lovit cu piciorul în cap un ultras OM, înaintea meciului din Europa League de la Guimarães, se știa că fundașul stânga în vârstă de 36 de ani nu va scăpa de o dublă sancțiune: suspendat de UEFA și concediat de club.

Opt zile mai târziu, fostul internațional francez a aflat deciziile. Forul european i-a interzis să mai joace 7 luni, până pe 30 iunie 2018, iar Marseille i-a reziliat contractul, care urma să expire la sfârșitul acestui sezon.

Totuși, nu e obligatoriu ca Evra să se retragă. UEFA i-a lăsat deschisă o portiță. Nu a cerut la FIFA extinderea pedepsei pentru orice competiție națională și internațională. Iar jucătorul s-ar putea transfera în ianuarie la alt club.

696 de meciuri
de meciuri a jucat Patrice Evra în carieră la echipele de club (2000-2017), marcând în total 18 goluri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează