INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVISTĂ

Copertă șocantă cu Zidane plin de răni și vînătăi: "Nu, nu e vorba de răzbunarea lui Materazzi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 17:31

Revista britanică de fotbal FourFourTwo surprinde în ultimul număr, publicînd o copertă șocantă.

Imaginea de la prima pagină îl prezintă pe Zinedine Zidane cu ochiul vînăt, nasul însîngerat și plin de zgîrieturi, toate create artificial pentru a simboliza prin ce a trecut francezul în primul an ca antrenor principal la Real Madrid Castilla.

"Ce, Zidane cu ochiul vînăt? Nu, nu e vorba de răzbunarea lui Materazzi ci de noua copertă FourFourTwo. Galacticul a fost o prezență grațioasă pe teren în zilele sale de fotbalist, chiar dacă a avut un temperament pe alocuri vulcanic, dar lucrurile n-au fost chiar conform planului în mandatul său la Real Madrid Castilla, în primul sezon ca antrenor. Ce s-a întîmplat pînă acum demonstrează totuși că Zidane are o mare dorință de a-și arăta valoarea și ca antrenor, că merită să ajungă și la prima echipă. Pe scurt, este Pep Guardiola al Realului - sau asta încearcă să fie", scrie în promo-ul revistei britanice.

"Ca antrenor sufăr mult mai mult decît ca jucător"
Zinedine Zidane

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
icesoldier
icesoldier  •  02 Septembrie 2015, 17:55

"Ca antrenor sufăr mult mai mult decît ca antrenor"???

4patraulea
4patraulea  •  02 Septembrie 2015, 17:45

mai degraba "porno-u" revistei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează