INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA // Un fotbalist plecat de la FCSB în această iarnă povestește în premieră cum au suferit el și familia sa: "Îmi revin după coșmar. Plângeam de nervi!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 00:00

William de Amorim, 26 de ani, a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum viaţa i s-a înnegrit la FCSB şi cum a suferit familia lui după experienţa de un an şi jumătate la roş-albaştri.

"Eu vă spun adevărul, în ultimele 6 luni am fost numai trist. Cred că am realizat ceva în cei 7 ani şi jumătate de România, am ajuns cu Astra la un anumit nivel, nu cred că mi-am bătut joc de fotbal sau de viaţa mea, am făcut ceva, altfel nu mă lua Steaua şi nu dădea atâţia bani pe mine. Din păcate, nu am fost respectat în ultimele 4 luni. Am ajuns să joc în Liga a 3-a, cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Aşa a fost regula la club, nu mai zic nimic, doar că n-a fost normal să nu fiu respectat. Poate vorbesc eu prostii...

Pe mine m-au durut declaraţiile la adresa mea fiindcă mi-au afectat cel mai mult familia. Ai mei citeau ziarul, vedeau la TV ce se spune despre mine şi erau îndureraţi. Mă întrebau soţia, mama, sora: «Ce ai, de ce eşti mereu trist?». Păi, eu sufeream în interior şi voiam să nu se vadă, mă prefăceam, dar ele citeau în mine durerea. Plângeam de nervi când eram singur, pentru că era o situaţie care nu ţinea de mine. Simţeam că nu mai sunt important pentru echipă şi orice aş fi făcut era în zadar", a povestit De Amorim.

Interviul complet, în care brazilianul vorbește despre Gigi Becali, plecarea în Turcia, îi caracterizează pe cei cu care a lucrat și comentează alte situații-limită prin care a trecut, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
florar
florar  •  09 Ianuarie 2018, 15:34
Postat de zizu pe 09 Ianuarie 2018, 12:21

esti fraier! nici o echipa nu are primele de joc de la dinamo! totul e....sa joace!

Bai frate!!!!Lazar probabil ca nu a vrut sa ia primele ca de aia nu si nu vroia sa se intoarca!!!Penedo probabil ca asteapta prima...la dreapta!!!!

khal_37
khal_37  •  09 Ianuarie 2018, 13:45
Postat de zizu pe 09 Ianuarie 2018, 12:21

esti fraier! nici o echipa nu are primele de joc de la dinamo! totul e....sa joace!

zisu e de-al nostru, uite cum face misto de ai lui!! Urmează primele mai "SF": cea de titlu, având în vedere cum se prezintă Dinamo în acest moment. 10.000 de euro dacă Dinamo câştigă campionatul încasează Nemec, însă doar dacă joacă în 70 la sută din totalul meciurilor ca titular, cel puţin 45 de minute. În aceleaşi condiţii, dacă echipa se clasează pe locul 2, Adam Nemec încasează maximum 6.000 de euro.E şi primă de grupele Champions League! Urmează şi bonusurile "Misiune Imposibilă" având în vedere cum se prezintă dinamo acum. Prima de intrare în grupele Champions League este de 60.000 de euro (proporţional şi ea cu minutele jucate), iar pentru accederea în grupele Europa League un jucator dinamovist poate lua 25.000 de euro!!!! Zi-le zisu-le!!! :)))

zizu
zizu  •  09 Ianuarie 2018, 12:21
Postat de florar pe 09 Ianuarie 2018, 10:27

Ce te deranjeaza? Ca doar nu eu am evoluat cea mai tare echipa la Zeri si nu eu ma laud cu Zero bani de transferuri! Sa declari ca celelalte echipe dau salarii de 10000 spune mult despre ce poti!!! Pai Filip si Hanca sunt condamnati ca nu joaca nimic dupa ce li s- a dublat salariile! Suporterii echipei Zero nu mai poate de grija lui Becali! Mai bine ii faceai urari lui Negoita... Ala de vrea mari jucatori moca de la Chiajna...

esti fraier! nici o echipa nu are primele de joc de la dinamo! totul e....sa joace!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează