INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA

Corvino: ”Problema lui Mutu se rezolvă doar printr-un transfer”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 18 mai 2011 13:21

Directorul sportiv Pantaleo Corvino i-a arătat iar uşa atacantului român. Şi ca să scape de salariul lui de două milioane de euro, Fiorentina este dispusă să-l lase să plece liber.

Pe măsură ce se apropie finalul de sezon se înmulţesc informaţiile care dau ca sigură despărţirea lui Mutu de Fiorentina. Obligat să reducă fondul de salarii cu 8 milioane de euro, din cauza ratării calificării în Europa League, patronul Della Valle vrea să scape de vedetele cu contracte mari şi pe lista neagră figurează şi numele lui Mutu.

Agenţia Calciomercato anunţă azi că "Fiorentina îi serveşte mutarea în plic românului. Dacă vrei, poţi să pleci gratis". Sursa citată susţine că o dată ce Adrian va primi o hîrtie oficială de la clubul toscan, el va trebui să-şi caute singur echipă.

Aflat sub contract cu squadra lui Mihajlovici pînă la 30 iunie 2012, atacantul român ar avea trei variante la dispoziţie. "Cesena, prin vocea directorului sportiv Lorenzo Minotti, s-a arătat disponibilă să-l ia şi ar redeschide negocierile după prima rundă zbuciumată din ianuarie. Există şi piste din străinătate: să ajungă la Galatasaray, unde a fost dorit de Hagi, sau în Rusia la Kuban Krasnodar, unde ar lucra cu un alt antrenor român, Dan Petrescu".

Iminenta ruptură dintre Mutu şi Fiorentina se poate deduce şi din ultimele declaraţii ale directorului sportiv Pantaleo Corvino: "Să depăşim fondul de salarii pentru un campion? Cu Mutu s-a întîmplat chiar cînd îl dorea Roma. Ca să-l păstreze, preşedintele a trebuit să apeleze la bugetul personal. Frey sau Mutu? Trebuie să ţinem cont de mulţi factori. e greu de crezut că ei acceptă o reducere de salariu dacă li s-ar oferi prelungirea înţelegerilor. Problema nu se rezolvă aşa, ci doar printr-o cedare".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
st_marius
st_marius  •  18 Mai 2011, 15:48

Il vrei la Steaua?

jabha
jabha  •  18 Mai 2011, 15:24

mie greu sa cred ca-l doreste Dan Petrescu :)))))))))))))) ca de Hagi ce as ami zic ??? :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează