INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA - GETAFE 2-0

Cosmin Contra a făcut analiza meciului pierdut cu Sevilla » Ce-l îngrijorează pe "Guriţă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 10:35

Getafe a pierdut fără drept de apel cu 2-0 meciul în faţa Sevillei din etapa a treia din La Liga, iar Cosmin Contra deja îşi face griji pentru menţinerea formaţiei sale în primul eşalon fotbalistic din Spania.

"A fost un meci în care n-am avut intensitate, n-am avut posesie aproape deloc, n-am reuşit să facem nimic. Am fost un partener de antrenament pentru Sevilla. Trebuie să analizăm foarte bine ce s-a întîmplat. Nu se poate continua aşa.

Mă îngrijorează această atitudine a jucătorilor. Dacă vom continua aşa nu vom putea rămîne în prima ligă. Băieţii au intrat prea relaxaţi pe teren. Senzaţia mea este că echipa n-a luptat în meciurile din deplasare. Încerc din toată forţa să nu fac şcoala de antrenori din România de ruşine şi să creştem în ochii străinilor", a spus Contra la televiziunea sportro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
rozu
rozu  •  17 Septembrie 2014, 11:38

multescu'i tine locu' cald

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close