INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL - BARCELONA, 13 IANUARIE, 22:00

Costel Gâlcă și antrenorul Barcelonei se vor întîlni pentru a-și rezolva problemele: "Sînt deschis pentru acest lucru"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 22:07

Costel Gâlcă urmează să se întîlnească în zilele următoare cu Luis Enrique după scandalul de la derby-ul dintre Barcelona și Espanyol.

Tehnicianul Barcelonei a fost primul care și-a arătat disponibilitatea pentru a se întîlni cu fostul antrenor al Stelei. Asemenea întîlniri sînt dese în La Liga, după meciurile tensionate.

"În acest an am discutat cu Sergio (n.r. fostul antrenor al lui Espanyol). Sînt pregătit să vorbesc cu Gâlcă dacă e nevoie", a spus Enrique în presa spaniolă. La rîndul său Gâlcă n-a refuzat propunerea tehnicianului de la Barcelona: "Eu sînt deschis pentru acest lucru".

Finalul meciul dintre Barcelona și Espanyol din prima manșă a optimilor Cupei Regelui s-a lăsat cu scandal între jucătorii celor două echipe. De aceea se și dorește această întîlnire între antrenori.

Espanyol și Barcelona se vor întîlni în manșa secundă pe 13 ianuarie, de la ora 22:00, după ce în tur formația lui Messi a cîștigat cu 4-1.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează