INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

Coutinho la Barcelona, chestiune de ore » Jucătorul i-a spus lui Klopp că vrea să plece de la Liverpool

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat marti, 08 august 2017 19:39

Conform ESPN Brazil, citat de ziarul catalan El Mundo Deportivo, Philippe Coutinho i-a transmis deja lui Jurgen Klopp că vrea să îmbrace tricoul blaugrana.

În urmă cu câteva zile, tehnicianul declara că decarul său nu e de vânzare, indiferent de banii oferiți.

O delegație a clubului spaniol, formată din Oscar Grau, Raul Sanllehi și Javier Bordas, s-a deplasat în Anglia pentru a încheia transferul așteptat în ultima perioadă de către fanii catalani. Se pare că suma de transfer va depăși 100 de milioane de euro, după ce Liverpool a refuzat până acum două oferte apropiate de acest prag.

Jucătorul brazilian și-ar fi dat și el acordul pentru a ajunge pe Camp Nou, transmițându-i neamțului Klopp că este foarte sigur că vrea să părăsească Anfield în această perioadă de mercato. Potrivit unor surse citate de Yahoo Sports, micuțul mijlocaș nu mai este foarte concentrat nici la antrenamentele "cormoranilor", ori pentru a le forța mâna conducătorilor să accepte un transfer, ori pentru că nu mai găsește motivația de a continua.

Venit în ianuarie 2013 de la Inter Milano, pentru suma de 10 milioane, Coutinho a marcat 42 de goluri în 182 de partide în tricoul roșu, fără a câștiga însă niciun trofeu.

A fost declarat cel mai bun jucător de la Liverpool în 2015 și 2016, jocul său spectaculos ajutându-l să le câștige rapid inimile fanilor, în ciuda rezultatelor slabe obținute la nivel de echipă.

sursa: mundodeportivo.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează