INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Cristi Manea la Verona » Anunțul făcut de italieni și ce caracterizare îi fac aceștia românului

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 16:55

Cristian Manea (22 de ani, fundaș dreapta), aflat sub contract cu Apollon Limassol, este pe lista de transferuri a lui Hellas Verona, echipă din Serie A. 

„Între timp, Verona se gândește la Cristian Manea, internaționalul român de la Apollon. Fotbalistul poate evolua atât ca fundaș dreapta, cât și ca fundaș central”, este informația apărută pe site-ul gianlucadimarzio.com. 

MANEA, APROAPE DE TRANSFER 

„Sper ca până la sfârșitul săptămânii să îmi rezolv situația. Am oferte active din Spania și din Italia. Urmează să decid echipa unde voi merge. Important pentru mine va fi să joc, fiindcă am făcut un campionat european bun și vreau să continui pe aceeași linie”, a declarat Manea în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Cristi Manea a jucat titular constant în ultimele două sezoane pentru CFR Cluj, echipă cu care a reușit să câștige de două ori campionatul din România și să se impună în Supercupa din 2018.

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi, despre numirile lui Victor Pițurcă și Bogdan Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
observator_federal
observator_federal  •  24 August 2019, 19:35
Postat de danielp0tc0varu pe 24 August 2019, 18:11

Un fotbalist de mare calitate , merita sa joace in campionatele puternice. Din pacate a cazut prada lacomiei rejelui si transferul lui efectuat in conditii dubioase i-a creiat mari probleme.

Iar la Națională, Contra l-a preferat în ultimele meciuri pe Romario Benzar (puternic susținut de presa gigistă și care trebuia să-și amelioreze CV-ul în vederea viitorului transfer)...

1952971428322908
Eu Pensionarul  •  24 August 2019, 18:11

frectii gsp

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  24 August 2019, 18:11

Un fotbalist de mare calitate , merita sa joace in campionatele puternice. Din pacate a cazut prada lacomiei rejelui si transferul lui efectuat in conditii dubioase i-a creiat mari probleme.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează