INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cristiano a spus ce crede cu adevărat despre Messi, iar unora nu le-a venit să creadă!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 10:50

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt considerați cei mai buni fotbaliști din lume, iar fanii celor doi se atacă reciproc pentru a stabili care este mai bun și îl jignesc pe rivalul preferatului.

Starul lui Real Madrid a vorbit despre rivalitatea cu vedeta Barcelonei și spune că se bucură să-l urmărească jucând fotbal. În plus, Ronaldo a spus că el și Messi au o relație bună și se respectă reciproc.

"Îmi place să-i văd pe toți jucătorii buni, iar Messi este un superfotbalist! Mă bucur să-l văd jucând. Când pe el îl întreabă lumea despre mine, vorbește frumos. Ne respectăm reciproc.

Am o relație bună cu Messi. Nu merg la casa lui, nu mâncăm împreună și nu suntem prieteni, dar îl consider un coleg și nu un rival. Nu îmi plac comparațiile, chiar dacă sunt parte din fotbal", a declarat Cristiano Ronaldo potrivit Mundo Deportivo.

9 Baloane de Aur
au Messi și Cristiano Ronaldo: 5 argentinianul și 4 portughezul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
the_gunner
the_gunner  •  02 Iunie 2017, 03:08

Norocosi ca-i putem vedea la lucru pe ambii monstri ! Care-i mai bun ? Posteritatea ,probabil, il va plasa pe Messi in fata .La fel ca "dilema "anilor '80 ,Maradona ,su Platini ?Intotdeauna cistiga spectacolul driblingului .

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 Iunie 2017, 15:04

Simplu! Normalitate... Bravo, Cristiano!

kwd2015
kwd2015  •  01 Iunie 2017, 14:39
Postat de Leonard Crassas pe 01 Iunie 2017, 11:28

Fotbalul este un sport de echipa, nu poti spune ca un jucator ,sau altul este mai bun. Daca Messi ar juca la Pandurii sub comanda lui Stoican, nu cred ca ar mai fi asa de bun. Coechipierii te fac valoros.

Esti un fin analist. Cred ca esti singurul din lume care a observat asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează