INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo a fost întrebat ce crede despre Lionel Messi: "Dacă aş spune tot ce gîndesc, aş ajunge la închisoare :D"

foto: Reuters +1   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 18:17

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu unui post de televiziune din Portugalia şi a vorbit despre eternul său duel cu Lionel Messi.


"Ca să fiu sincer, această rivalitate a fost construită de presă. Nu am nici o rivalitate cu Messi. Ne înfruntăm profesional şi avem o relaţie normală. Nu poţi mulţumi pe toată lumea. E normal. Trebuie să respect toate părerile. Nu-mi trăiesc viaţa în funcţie de ceea ce cred oamenii despre mine. Poate, uneori, presa încearcă să redea o imagine mai bună despre Messi. Sau, poate, pur şi simplu, oamenii apreciază mai mult imaginea lui".

Întrebat dacă e de părere că sponsorii precum Adidas, au făcut presiuni pentru ca Messi să primească Balonul de Aur la CM 2014, din Brazilia, Cristiano a spus: 
"Toţi cei care se uită la fotbal, au o părere despre asta, oamenii din lumea fotbalului sînt inteligenţi. Ar fi o întrebare foarte interesantă pentru Messi. Eu nu pot răspunde cu sinceritate despre acest subiect. Dacă aş spune tot ceea ce cred, aş ajunge la închisoare", a spus Ronaldo, rîzînd.

Citeşte şi: Charismă şi sînge de golgeter » Ovidiu Ioaniţoaia a fost martor la încoronarea lui Cristiano Ronaldo

Întrebat dacă simte că este cel mai bun fotbalist din lume, portughezul a spus: "Trebuie să crezi că eşti cel mai bun, să fii ambiţios. Eu trebuie să cred că, în meseria mea, sînt cel mai bun. Muncesc foarte mult pentru asta. Poate că nu e adevărat, dar în mintea mea sînt cel mai bun! Dacă întrebi alţi fotbalişti, îţi vor spune că eu sînt un jucător complet: lovesc mingea bine cu ambele picioare, cu capul, execut bine loviturile libere, penalty-urile. Asta nu înseamnă că sînt mai bun decît alţii. Poate sînt cel mai complet, poate că nu-mi lipseşte nimic".

Cristiano Ronaldo a cîştigat joi trofeul "Best player in Europe", decernat de UEFA, începînd cu sezonul 2010/2011. Detalii aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
sakazuke
sakazuke  •  30 August 2014, 22:59
Postat de adriann_ pe 29 August 2014, 18:34

Daca prostia ar durea tu ai umbla urland pe strada =)) Cassius Clay (asa il chema de fapt) vorbea mult si isi facea adversarii in toate felurile, doar ca, odata ajuns in ring, transpunea vorbele in fapte. Poponautul asta portughez n-a fost in stare, pana la 29 de ani, decat sa rezolve un baraj cu Suedia. In rest, e mare star la dat cate 3-4-5 cu echipe de desculti, dar cand se impute treaba e nevoie sa apara cate unul cu sange in instalatie, gen Sergio Ramos, ca portughezul plangacios e ocupat sa intre in touch cu latura lui feminina =)) A, si nu te ambala, din punctul meu de vedere si piticania autista e alta creatie de marketing.

semnalizezi prea mult si nu este nevoie ...stim ca esti P...T

cr777
cr777  •  30 August 2014, 12:16
Postat de night_wolf pe 29 August 2014, 23:49

Messi ce cel mai bun jucator actual indiferent ce zice oricine.

Ce Ce analfab.et esti !

bogdan23a
bogdan23a  •  30 August 2014, 08:44
Postat de afc13 pe 29 August 2014, 23:37

Maimutoi increzut! Putina modestie nu ar strica, poate ca ar fi apreciat mai mult. Dar asa...

Mie mi-a parut suficient de modest.Si are dreptate,ca sa fi cel mai bun trebuie sa crezi in tine.Nu trebuie sa te indoiesti.Si sa muncesti.Toti campionii au o doza de aroganta.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează