INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo e sigur: "Vreau să am 7 copii și 7 Baloane de Aur! Dacă nu marchez, mama îmi pune întrebări, fiul îmi pune întrebări, sora mea, fratele meu" 

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 10:51

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Real Madrid, care a marcat un singur gol în 630 de minute de LaLiga, e criticat și în familie. "Când nu marchez, mama îmi pune întrebări, fiul îmi pune întrebări, sora mea, fratele meu. Toți îmi spun: «Ce-ai pățit?»" .

Nu e un moment bun pentru Cristiano Ronaldo. Nu cum ne-a obișnuit. Are numai un gol în 7 meciuri de LaLiga. O singură reușită în 630 de minute! Suporterii și jurnaliștii s-au alarmat, însă nu doar ei. În familia starului de la Real e aceeași atmosferă.

"Ca și cum ar fi sfârșitul lumii"

"Cel mai bizar lucru mi se întâmplă când ajung acasă. Dacă nu marchez, mama îmi pune întrebări, fiul îmi pune întrebări, sora mea, fratele meu. Toți îmi spun: «Ce-ai pățit?». Ca și cum ar fi sfârșitul lumii", dezvăluie portughezul în vârstă de 33 de ani în interviul din L'Équipe. "Trebuie să ascult aceste întrebări în familie, imaginați-vă cum sunt fanii și ziariștii! Nu pot decât să accept. Nu am cum să controlez lumea".

"Sunt foarte calm, conectat la modul delta"

Cristiano s-a obișnuit, știe că e imposibil să ai un sezon perfect din prima până în ultima clipă. "În urmă cu doi ani, era aceeași situație". Avea trei goluri în campionat între 19 septembrie și 28 noiembrie. "Anul trecut, la fel". Un gol în primele patru partide în LaLiga. "Acum, am luat-o de la capăt. Sunt foarte calm, conectat la modul delta, dacă înțelegeți ce vreau să zic". Pentru a fi mai elocvent, a imitat planarea unui avion. 

"E mai multă dezordine acasă. Și mai mult zgomot"

Lusitanul se bucură enorm de copii. Are patru acum, după nașterea Alanei, și vrea mai mulți. "Mi-ar plăcea să am șapte copii și șapte Baloane de Aur, ca numărul meu de pe tricou, e cifra-talisman", afirmă Ronaldo, vorbind despre momentele sale de fericire: "Nu vă ascund că totul este diferit. E mai multă dezordine acasă. Și mai mult zgomot. Dar ador totul. Sunt fericit când sunt înconjurat de copii. Viața fără ei nu înseamnă nimic". 

"Oamenii nu știu care e diferența între a juca bine, a juca modest și a nu marca goluri. Toți mă privesc ca pe o mașină de goluri, ca pe un tip care înscrie în fiecare clipă"Cristiano Ronaldo, atacant Real

"Uneori, și eu sunt nemulțumit de ce fac pe teren. Îmi spun: poți fi mult mai bun. Dar când ajung acasă, la familie, la prieteni, totul se schimbă. Lumea mea nu se învârte doar în jurul fotbalului" Cristiano Ronaldo, atacant Real

"E foarte dur. Zece sau 12 luni în vârf, asta cere multă energie, muncă, sacrificii. Iar performanțele sunt ciclice. Nu le poți repeta permanent. Când câștigi multe trofee consecutive, e normal să te și relaxezi fără să-ți dai seama" Cristiano Ronaldo, atacant Real

"Cel mai important e punctul terminus"

Ronaldo e convins că el și Real își vor reveni: "Un sezon nu e liniar niciodată. Acum suntem într-o perioadă mai dificilă și toți ochii sunt fixați pe Real. Dacă Real pierde, e sfârșitul lumii. Dar și noi suntem oameni. Și lucrurile evoluează". Portughezul afirmă: "Cel mai important e punctul terminus. Atunci se câștigă trofeele. Și noi vom cuceri trofee și în acest sezon".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Noiembrie 2017, 11:29

Gheata de aur. Si ala a fost un trofeu. care s-a desfiintat datorita ..romanilor. Dudu Georgescu ,un fotbalist excelent altminteri cu ordin de la Stat a trebuit sa castige an de an trofeul.In ultimele meciuri marca vreo 6-7 goluri.Cate trebuiau. Nici UEFA sau cine a fost nu a stat cu mainile in san.A desfiintat trofeul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează