INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PUBLICITATE

Cristiano Ronaldo face bani fără niciun efort » Ce sumă a încasat portughezul pentru 5 tricouri, două postări pe Facebook și o ședință foto

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 11:30

După ce a publicat contractele lui James Rodriguez și Toni Kroos, site-ul Football Leaks a pus mâna pe unul dintre contractele de publicitate ale lui Cristiano Ronaldo.

Dintr-un contract din 2012, semnat cu o companie telefonică și de internet din Arabia Saudită, Cristiano a încasat o sumă importantă, cu un efort minim.

Pentru cinci tricouri semnate, două postări pe rețelele sociale, în care să menționeze compania, și o ședință foto de maximum patru ore și jumătate, Ronaldo a primit 1,1 milioane de euro.

Portughezul a primit 60% din sumă la semnarea contracului, iar restul după ședința foto.

27.000.000 €a primit din publicitate Cristiano Ronaldo, în 2015, fiind al treilea cel mai bine plătit sportiv al anului, potrivit Forbes

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Februarie 2016, 13:55

bravo lui !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează