INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Cristiano Ronaldo îl laudă pe Mourinho: ”Am colaborat cu mulți, dar el e incredibil”

Cristiano Ronaldo, foto: reuters
Cristiano Ronaldo, foto: reuters

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 11:56

Starul lui Real Madrid și al naționalei Portugaliei, Cristiano Ronaldo, a dezvăluit într-un interviu acordat publicației Coach Magazine ce crede despre fostul său antrenor, compatriotul Jose Mourinho.

”Am colaborat cu mulți manageri de top, dar Mourinho este un bun gânditor analitic, el analizează totul în detaliu”, au fost cuvintele de laudă ale lui Ronaldo față de antrenorul de care a fost pregătit în perioada 2010-2013, la Real Madrid, conform The Telegraph.

Pe lângă declarațiile la adresa lui Mourinho, Cristiano a punctat și relația pe care a avut-o cu Sir Alex Ferguson, pe care-l consideră ca fiind un tată.

Portughezul în vârstă de 31 de ani nu traveresează cea mai bună perioadă a carierei, marcând doar patru goluri în acest debut de sezon.

Cu toate acestea, Ronaldo este considerat de majoritatea oamenilor din fotbal a fi favoritul la câștigarea Balonului de Aur, după ce în stagiunea precedentă a câștigat atât Liga Campionilor cu Real Madrid, cât și Euro, în tricoul reprezentativei lusitane.

La fel ca și compatriotul său, nici echipa lui Mourinho, Manchester United, nu traversează cea mai bună formă. Aceștia se află doar pe locul 7 în Premier League, pierzând cu 4-0 în etapa trecută, contra lui Chelsea, fosta echipă a tehnicianului din Portugalia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează