INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo, ironizat de fiul său: "Râde de mine din cauza lui Bale"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 12:37

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu pentru presa din Spania și a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său.

Portughezul a dezvăluit că fiul său îi spune în dese rânduri că nu este la fel de rapid ca Gareth Bale, colegul de la Real Madrid.

"Fiul meu mi-a schimbat viața în multe aspecte. Mereu am visat să am un copil. Uneori vine acasă și spune «Tati, Bale este mai rapid ca tine». Eu îi răspund și îi spun «Nimeni nu este mai rapid decât tatăl tău».

Și după aceea îmi spune «Da, dar la școală mi-au spus că el este mai rapid. Iar într-un interviu, Messi a spus că ar vrea să aibă piciorul tău drept». Vine cu toate astea, dar nu am ce să-i fac. Mă bucură oricum. Este un copil", a spus Cristiano Ronaldo potrivit The Sun.

"Este imposibil să fie fanul Barcelonei. Niciodată nu mi-a spus că ține cu Barcelona. Dacă are genele tatălui lui, este imposibil. Vă spun eu. Dacă se întâmplă, voi accepta. Fiecare face ce vrea. Eu nu l-aș duce pe Camp Nou, dar va trebui să accept" Cristiano Ronaldo

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează