INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo, luat tare: "Nu e nicio dramă dacă pleacă!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 16:23

Situația de la Real Madrid este tot mai tensionată, după ce Florentino Perez, președintele clubului, refuză să-i ofere lui Cristiano Ronaldo, 33 de ani, un nou contract, anunțându-l pe impresarul Jorge Mendes că așteaptă ofertele pentru atacantul portughez.

Legendarul Manolo Sanchis, dublu câștigător al Ligii Campionilor și a opt campionate cu Real Madrid, a vorbit despre Cristiano Ronaldo și a spus că Real Madrid nu va suferi dacă acesta va pleca.

"Real Madrid nu trebuie să-i mărească salariul lui Ronaldo. Dacă echipa se prăbușește în acest sezon, Ronaldo va fi pe lista de plecări. A plecat Di Stefano și, după asta, nicio plecare nu va reprezenta o dramă.

Totuși, dacă ar trebui să aleg un jucător din tripleta BBC (n.r. Bale, Benzema, Cristiano) l-aș alege pe Cristiano", a spus Sanchis, potrivit Mundo Deportivo.

Citește și: Nu mai e cale de întors! Perez îl vinde pe Cristiano Ronaldo! Mesajul clar pentru Jorge Mendes, impresarul superstarului portughez

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10206056252507072
Gherhard Robert  •  17 Ianuarie 2018, 20:13

Unde sunt fanii manelisti al lui penaldo!??Messssiiii!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează