INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cristiano Ronaldo-Real Madrid, ruptură iremediabilă: ”Nu va mai juca niciodată acolo!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 iunie 2017 17:59

Informațiile apărute în ziarul A Bola susțin că Ronaldo va părăsi clubul Real Madrid în această vară, el fiind decis să plece din Spania. Decizia fotbalistului lusitan ar fi fost comunicată și lui Florentino Perez, președintele echipei.

Toate aceste afirmații senzaționale sunt confirmate de Nuno Luz, un jurnalist portughez, care a declarat că ”știe foarte multe” despre această situație.

”Ronaldo a decis să nu mai joace în Spania. El consideră că a fost rănit de acuzațiile fiscului spaniol și nimeni nu-l apără. A făcut lucrurile așa cum trebuie, dar acum dorința sa este să-și caute un alt club.

Îi place Spania, locuiește în Madrid, un oraș perfect, are o prietenă de acolo, dar acum, Ronaldo nu se mai simte protejat la Madrid. El este foarte supărat, deoarece nu este problema jucătorului, ci a clubului. Dar nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Cunosc o mulțime de lucruri”, a declarat Nuno Luz la Radio Marca.

Starul portughez este implicat într-un proces, în care este acuzat de fraudă fiscală. Procurorii spanioli susțin că fotbalistul ar fi trebuit să plătească impozit pe drepturile de imagine. Între anii 2011 și 2014 , el era obligat să achite taxe către stat, în valoare de 14, 7 milioane de euro.

Din cauza acestei situații, Ronaldo ar fi luat decizia ireversibilă de a părăsi Madridul și Spania. Atacantul în vârstă de 32 de ani este cotat la 100 de milioane de euro de transfermarkt.

Cristiano a evoluat în 29 de meciuri în La Liga în acest sezon, înscriind 25 de goluri, câștigând împreună cu Real Madrid titlul și trofeul Champions League.

sursa: express.co.uk

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
10212719289954596
Marian Preo  •  18 Iunie 2017, 21:39

Chiar dacă plătește acum pentru statul spaniol fapta tot rămâne, dar Ronaldo fuge pentru ca nu vrea sa plătească

mandela
mandela  •  17 Iunie 2017, 23:39

Baieti, sincer va zic, bateti campii rau de tot. Ati ajuns sa citati jurnalisti obscuri. In primul rand, daca este vorba de doar cei 14 milioane de EUR, asta e nimic si pentru Real Madrid si pentru Ronaldo. In ceea ce priveste nemultumirea ca Ronaldo nu este sustinut in Spania, nu cred ca asta este justificata. Procesul in care este implicat nu este nici macar aproape de finalizare, deci nu se stie inca rezultatul, iar Real Madrid si-a anunta deja oficial sustinerea pentru Cristiano. Nu vad la ce s-ar astepta mai mult. Daca o ruptura exista, aceasta ar putea fi legata de bani. Poate ca Ronaldo vrea mai multi bani si nu se inteleg. Altfel, nu as vedea de ce oricare din parti ar dori sa renunte la colaborare. Real este una din echipele din Europa la care Ronaldo are putea castiga trofee importante (mai precis Champions League, care l-ar propulsa catre Balonul de Aur). Sunt convins ca ar prefera sa ramana la Madrid, unde ar avea o sansa reala sa se lupte din nou pentru CL. In ceea ce priveste Realul, cred ca Ronaldo este inca suficient de mult in atentia publica astfel incat sa merite o investitie de 20-30 de milioane. De banii astia, Realul cumpara o rezerva de fundas. De ce nu i-ar cheltui pentru a pastra o vedeta (viitor balon de aur). Sincer nu cred in aceste zvonuri. Si daca exista probleme, sunt sigur ca ambele parti sunt interesate sa le rezolve.

417088398476891
Iosiv Varga  •  17 Iunie 2017, 23:10

fIti seriosi ! 14 milioane pentru RONALDO e un fleac! daca sunt motive de plecare sigur sunt altele

Vezi toate comentariile (17)
Comentează