INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Cristiano Ronaldo s-ar fi despărţit de iubită, topmodelul Irina Şaik

Cristiano și Irina sînt împreună din 2010
Cristiano și Irina sînt împreună din 2010

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 14:44

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din sport ar fi ajuns în pragul rupturii. Revista portugheză ”Flash” susţine că între Cristiano Ronaldo şi Irina Şaik au intervenit probleme majore din cauza cărora ei nu se mai înţeleg.

Cei doi nici nu ar mai fi împreună. Trei ar fi motivele despărţirii: relaţia rece a Irinei cu mama atacantului Realului, depărtarea geografică şi, mai ales, alegerea rusoaicei de a nu dori acum copii, din raţiuni profesionale.

”Cristiano şi Irina s-au separat deja, dar caută ca totul să treacă discret”, a precizat ”Flash”. O explicaţie a faptului că nici unul dintre ei nu a confirmat informaţia.

Nu ne urmăreşti, încă? Hai cu noi pe FACEBOOK, acolo ne mai şi distrăm!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
grosu91
grosu91  •  11 Mai 2012, 15:12

O vrei la steaua?:))

grande.balaci
grande.balaci  •  11 Mai 2012, 15:05

de fapt, irina s-a despartit de fetita lu' mama......hahahhahah,te poti imbogati peste noapte, dar la educatie vei ramane la fel,repetent!!!

unmaker
unmaker  •  11 Mai 2012, 14:59

dar oare ce s-a intamplat? cum e posibil asa ceva...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează