INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo se implică în transferul lui Neymar la PSG » Ce l-a sfătuit vedeta lui Real Madrid pe brazilian

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 24 iulie 2017 11:19

Ronaldo, vedeta lui Real Madrid, i-a spus rivalului său de la Barcelona că o mutare la PSG ar putea însemna un pas înapoi în cariera sa. Portughezul l-a îndemnat pe Neymar să se transfere mai degrabă la Manchester United, dacă își dorește cu adevărat să plece de pe ”Nou Camp”, conform The Sun.

Câștigătorul a patru trofee ”Ballon d’Or” consideră că brazilianul ar face o mare greșeală dacă ar accepta să meargă pe ”Parc des Princes”, la vicecampiona Franței. Cei doi fotbaliști sunt buni prieteni, în ciuda faptului că evoluează la cluburi concurente, ei fiind apropiați datorită faptului că sunt sponsorizați de firma Nike.

Publicația spaniolă Diariogol susține că cele două staruri au discutat despre propunerea primită de Neymar de a se transfera la PSG. Ronaldo i-ar fi trimis mai multe mesaje pe WhatsApp, în care vedeta lui Real Madrid l-ar fi avertizat pe jucătorul Barcelonei că nu este cazul să schimbe La Liga cu Ligue 1.

Paris Saint-Germain i-ar fi promis brazilianului un salariu de 500.000 de lire sterline pe săptămână, iar echipei catalane suma de 195 de milioane de lire sterline.

Neymar, în vârstă de 25 de ani, este cotat la 100 de milioane de euro de transfermarkt. El mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2021, iar în ultimul sezon a înscris 13 goluri și a dat 15 pase decisive în cele 30 de meciuri disputate în La Liga.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează