INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Cristiano Ronaldo, urmărit de marele său rival: "Rivalitatea cu Lionel Messi face parte din viaţa mea"

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, foto: Reuters
Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 09 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 20:20

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu pentru revista World Soccer în care a vorbit despre rivalitatea cu Messi sau despre relaţia pe care o are cu Carlo Ancelotti.

Starul portughez a spus despre vedeta lui Barcelona, Lionel Messi, că face parte din viaţa sa, iar pe antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotii, îl consideră perfect.

"Este normal ca lumea să ne compare. Rivalitatea cu Messi face parte din viaţa mea, este ceva pozitiv. În afara terenului nu vorbim, dar sîntem prieteni. Ancelotti este perfect, e o persoană grozavă, un antrenor de care sîntem foarte încîntaţi şi face o treabă foarte bună", a spus Cristiano Ronaldo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
arcgis10.2
arcgis10.2  •  11 Octombrie 2014, 00:23
Postat de talpaiadului pe 09 Octombrie 2014, 20:38

Pe Ronaldo-n fata sortii, deopotriva-l stapaneste raza lunii si geniul lui Messi :))

Exact,Ronaldo in fata sortii si Messi in fata portii.Love Messi!!

arcgis10.2
arcgis10.2  •  11 Octombrie 2014, 00:19

Ar vrea Ronaldo ca lumea sa il compare cu Messi,e doar un vis.Cand zici Messi zici superlativul absolut.Ronaldo e un foarte bun atacant,Messi e un Geniu.Sper ca Messi sa primeasca titlul de cel mai bun marcator din istorie in La Liga pe 25 septembrie,chiar pe Bernabeu.Asta sa-i mai sparga inca o data fatza ingamfatului Ronaldo.

madskills
madskills  •  10 Octombrie 2014, 08:30

Cuuum?? Nu a zis Cristiano ca Messi e dusmanul lui? Nu a zis ca-l uraste, ca traieste doar pentru a-si eclipsa "dusmanul"? Pai cum ma domnilor ziaristi, nu ploua in fituica voastra cu titluri de genul: razboi intre Ronaldo si Messi, Messi il umileste pe Ronaldo, Ronaldo il face sa planga pe Messi, si multe alte mizerii de genul asta? NICIODATA in mod real jucatorii astia nu s-au urat, ba din contra. Sunt prea profesionisti sa nu se admire unul pe altu si cu fiecare ocazie se lauda reciproc. Ca asa fac 2 campioni. In schimb voi infierati spiritele puberilor de aici de se cearta ca chiorii sa-i apere pe cei doi. Abia astept derbyul de peste 2 sapt, sa vezi atunci "razboi".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează