INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo va avea primul lui copil pe cale naturală » Portughezul a confirmat că iubita lui e gravidă

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 15:17

Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, a confirmat că iubita sa, modelul Georgina Rodriguez, este însărcinată. Acesta mai are deja 3 copii, făcuți cu două mame surogat.

Fotbalistul a confirmat zvonurile care spuneau că iubita sa așteaptă un copil.

"Sunt foarte fericit pentru cei trei copii pe care îi am",  a spus portughezul. Întrebat dacă se bucură și pentru cel pe care-l va avea în curând, Ronaldo a răspuns "Da, foarte fericit".

Ronaldo are un copil de 7 ani, Cristiano jr, și doi bebeluși gemeni, Eva și Mateo, toți 3 făcuți cu două mame surogat. Spaniolii de la Marca scriu că Ronaldo și Georgina ar putea să se căsătorească în curând.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  18 Iulie 2017, 22:10

Frate da urata mai este ! Cu banii lui si sa faci copil cu Muma Padurii...nu inteleg!

1570947506526287
Mircea Truta  •  18 Iulie 2017, 18:34

Cu cine?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează