INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOOTBALL LEAKS

Cristiano Ronaldo va fi anchetat: "Informațiile Ministerului de Finanțe coincid cu ce a apărut în presă"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 17:41

Autoritățile spaniole vor începe investigațile împotriva lui Cristiano Ronaldo, după dezvăluirile Football Leaks apărute în revista germană Der Spiegel și un întreg grup de ziare și reviste din Europa, printre care și Gazeta Sporturilor.

Jose Enrique Fernandez de Moya, secretarul de stat din Ministerul Spaniol al Finanțelor, a anunțat că va începe ancheta după ce presa a dezvăluit că Ronaldo ar fi ascuns 150 de milioane de euro în mai multe paradisuri fiscale.

"Informaţiile deţinute de Ministerul Finanţelor coincid cu ceea ce a apărut în presă. Ceea ce pot să spun acum este că fiscul este o agenţie extraordinar de profesionistă.

Se vor începe investigaţiile care vor fi considerate oportune. Cristiano Ronaldo va fi anchetat aşa cum se procedează şi în cazul spaniolilor", a spus Fernandez de Moya pentru jurnaliștii de la Cadena Cope.

Investigația este bazată pe documentele Football Leaks obținute de revista germană Der Spiegel și oferite spre cercetare către European Investigative Collaborations.

Citește integral episodul 1: Fabrica de evitat taxe Mendes. Clienți: Ronaldo, Mourinho și alții. Suma prelucrată: 188,4 de milioane de euro

+ De unde a pornit totul: Căutare: Romania. 4563 de documente. Ștucan dezvăluie povestea din spatele investigației Football Leaks

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
putregaiu
putregaiu  •  03 Decembrie 2016, 19:51

Asta e! Legal ori ilegal, se face ancheta si va fi tras la raspundere. Altceva e foarte interesant aici. Cum se face ca exact in noaptea dinaintea el clasico se declanseaza scandalul?! Putea sa fie lansat de acu' o saptamana sau de alaltaieri sau maine sau saptamana viitoare. Nuuu! Exact in noaptea dinaintea el clasico. Intrebarea este daca batalionul asta de jurnalisti moralisti declara la fisc spaga luata sa detoneze bomba exact la momentul oportun pt altii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează