INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAȚIILOR

Critici pentru Rusia, cu un an înainte de Mondial: "Lucrurile trebuie regândite serios pentru 2018"

Hugo Broos e pe banca naționalei Camereunului din 2016, reușind ca în acest an să-i conducă pe
Hugo Broos e pe banca naționalei Camereunului din 2016, reușind ca în acest an să-i conducă pe "leii neîmblinziți" către câștigarea Cupei Africii // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2017 10:36

Hugo Broos s-a plâns de întârzierile de la Moscova și St. Petersburg. "Am prins ambuteiaje peste tot. Lucrurile trebuie regândite serios pentru 2018"

Nu a trecut nici măcar o săptămână la Cupa Confederațiilor, și antrenorii protestează împotriva organizatorilor. Cel mai furios a fost Hugo Broos, selecționerului Camerunului.

"M-am enervat deja de două ori. Traficul din Rusia e o catastrofă. Am sosit cu o oră întârziere la hotelul din Moscova și am mai pierdut un ceas pe drumul spre stadion, pentru antrenament", a atras atenția tehnicianul belgian.

Broos a completat: "Și asta nu a fost tot. Marți, autocarul a apărut la hotel după 45 de minute de așteptare. Apoi, am prins ambuteiaje și la St. Petersburg".

La final, o întrebare: "Așa va fi și la Cupa Mondială?". Tot el a răspuns: "Lucrurile trebuie regândite serios pentru 2018"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1215993771788671
Patru Marin  •  22 Iunie 2017, 16:04

Il dam noi pe Oprea cu coloana cu tot...Ce sa-ti povesresc...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close