INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Criză la naționala Argentinei! După ce Messi și-a anunțat plecarea, selecționerul și-a dat demisia » Motivul incredibil care l-a făcut să renunțe

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 20:20

Gerardo "Tata" Martino și-a anunțat astăzi demisia din postura de selecționer al echipei naționale a Argentinei, după ce și Lionel Messi și-a anunțat retragerea.

"Tata" Martino și-a dat demisia în urma unei întrevederi avute cu oficialii Federației Argentiniene. Antrenorul a luat această decizie deoarece nu poate conta pe suficienți jucători la Jocurile Olimpice de la Rio, care vor debuta pe data de 5 august.

Gerardo Martino a fost numit antrenor al Argentinei în vara anului 2014, iar contractul său expira în 2018. În cei doi ani petrecuți la echipa națională, tehnicianul argentinian a pierdut două finale ale Copei America, ambele în fața statului Chile.

După finala din acest an, când competiția a aniversat 100 de ani de la prima ediție, Lionel Messi și-a anunțat și el retragerea de la echipa națională.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close