INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

CSU Craiova - AC Milan » Încă un transfer pentru italieni » Ce superatacant își aduc "diavolii" » Montella insistă pentru încă un jucător

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2017 10:37

AC Milan continuă campania de achiziții impresionantă. Vicenzo Montella, antrenorul rossonerilor, l-ar putea avea, la revenirea din China, pe atacantul Fiorentinei, Nicola Kalinici. Rossonerii insistă însă și pentru Belotti, putând cheltui, în total, încă aproape 100 de milioane.

Dacă nu-i Aubameyang, și nici Morata, prea greu de luat, Milan se mulțumește cu ceea ce oferă mercato din Serie A. Până joi, la turul cu CS U Craiova, rossonerii ar putea avea în lot încă un atacant, poate chiar doi. E dorința antrenorului Montella pe care patronul chinez este gata să i-o satisfacă. Cel mai aproape de transfer e Nikola Kalinici, Gazzetta dello Sport anunțând că luni, la revenirea echipei din Orient, croatul ar și semna.

Cu bagajele făcute

"Diferența între cerere, 30 de milioane euro cu tot cu bonusuri, și ofertă, 22 de milioane, pare facil de rezolvat și Kalinici abia așteaptă să-și facă bagajele, mai ales că Fiorentina așteaptă să finalezeze negocierile", explică ziarul roz. Tot în aceste zile însă, Milan insistă pe pista Belotti, urmând să discute cu Torino. Aici e puțin mai dificil, pentru că președintele granata Cairo vrea 80 de milioane, în timp ce rossonerii dau 60-65 de milioane. 

Nicola Kalinici a lucrat un sezon, 2015-2016, cu Montella la Fiorentina, reușind 13 goluri în 42 de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  20 Iulie 2017, 13:00

Daca il iau pe Belotti isi fac super echipa...Kalinic este jucator de pluton, nu are nimic special

Vezi toate comentariile (1)
Comentează