INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Cu "canibalul" la psiholog » Luis Suarez a avut nevoie de consiliere după ce l-a muşcat pe Giorgio Chiellini :D

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 18:56

Atacantul Barcelonei, Luis Suarez, a primit o suspendare usturătoare după ce l-a muşcat pe fundaşul italian Giorgio Chiellini într-un meci de la Campionatul Mondial din Brazilia.

Barcelona a formulat ulterior un apel către TAS, iar tribunalul sportiv i-a permis atacantului să se antreneze alături de catalani şi să evolueze în meciurile neoficiale. Poate juca, de asemenea, şi în partidele amicale ale naţionalei Uruguayului.

Suarez vrea acum să uite ce s-a întîmplat şi să se concentreze pe viitor.

"Sancţiunea trebuie acceptată. Este o chestiune privată, dar am consultat specialişti. Am încercat să uit acest meci şi această situaţie. A fost un moment dificil pentru mine şi transmit tuturor suporterilor să nu-şi facă griji, pentru că nu voi mai face aşa ceva niciodată", a spus Luis Suarez, conform Mediafax.


Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
mishu_74
mishu_74  •  19 August 2014, 22:36
Postat de mambo pe 19 August 2014, 19:33

Boala din nascare leac nu are! Uitati-va la incisivii lui, sunt tipici carnasierilor. Sparge oasele fara efort pentru ca molarii sunt de "otel" la aceasta specie. Nu cred ca va rezista ispitei de a mai rupe cate o halca din adversari. Am auzit ca muscatura de om, ma rog, este teribila si se vindeca foarte greu.

E clar ca e caz patologic, nu e la prima abatere de gen. In alta ordine de idei, asa e, muscatura de om e la fel de periculoasa ca cea a unui sobolan, se considera de la bun inceput plaga infectata. :)

vlad_the_impaler
vlad_the_impaler  •  19 August 2014, 19:45
Postat de treadstone pe 19 August 2014, 19:38

Next: Pepe!!!

Iti dai seama ca Pepe deja isi noteaza in agenda ce sa-i spuna astuia ca sa-l scoata din sarite in El Clasico :)

treadstone
treadstone  •  19 August 2014, 19:38

Next: Pepe!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează