INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Cum a fost convins Messi să revină la națională. Selecționerul dezvăluie discuția cu fotbalistul

Articol de Alex BratuJURNALISPORT - Publicat joi, 25 august 2016 16:09

Selecționerul Argentinei, Edgardo Bauza, a povestit cum a decurs discuția dintre el și Lionel Messi, după care superstarul a decis să revină la prima reprezentativă.

Messi a anunțat în această vară, după ce a pierdut finala Copa America, în fața reprezentativei din Chile, scor 1-4, că se retrage din națională. Foarte afectat după cea de-a 3-a finală consecutivă pierdută, Leo a considerat că e momentul să spună stop și a anunțat decizia, la cald, imediat după meci.

Fanii, oficialii și chiar colegii lui Messi au insistat ca acesta să revină asupra hotărârii, iar Bauza a mers la Barcelona pentru a discuta față în față cu jucătorul de 29 de ani. Selecționerul Argentinei a povestit:

"Am discutat două ore despre fotbal, discuția a decurs natural și ușor, ușor am ajuns la subiectul revenirii lui la națională. Vorbea despre echipă și era foarte implicat. I-am zis că în Argentina sunt 100 de proști care vorbesc și îl critică, dar oamenii îl iubesc mult. Și i-am mai spus că dacă le va da atenție proștilor o s-o ia razna.

Replica lui? Acum mă întorc și ce o să zic? Trebuie să retrag ce am spus. Cred că îi era rușine. Eu i-am zis că nu e nevoie să spună nimic, că eu îl convoc și gata. Apoi a apărut acel comunicat dat de el și mi s-a părut că a venit foarte natural, iar asta spune multe despre dorința lui și despre cheful pe care îl are să vină la națională și să câștige ceva cu Argentina".

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  01 Septembrie 2016, 11:26

Cui, unde şi când a povestit Edgardo Bauza cum a decurs presupusa discuţie cu Messi??! Respectaţi jurnalismul adevărat şi precizaţi sursa!!! Altfel, totul nu e decât o maimuţăreală în genul tezelor de doctorat ale lui Ponta, Oprea & comp.!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează