INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cum a răspuns Zidane când a fost întrebat dacă-l vrea pe Neymar la Real Madrid: "Asta e clar"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 09:00

Presa spaniolă a speculat în ultima vreme că Real Madrid ar fi interesată de Neymar, iar Zinedine Zidane, antrenorul madrilenilor, susține că nu se gândește acum la un asemenea transfer, dar nu exclude varianta pe viitor.

" Neymar e un fotbalist foarte bun, asta e clar. Am cei mai buni jucători la echipa mea, mă concentrez pe cei care sunt acum la club. În viitor... cine știe? Nu e nici o discuție momentan. Trebuie să ne gândim la prezent, vom vedea ce se va întâmpla", a spus Zidane.

Zvonurile conform cărora Real ar fi interesată de Neymar au apărut și după ce Sergio Ramos a declarat că i-ar deschide ușa larg brazilianului în cazul în care ar veni la echipa sa. Neymar a ajuns în vară de la Barcelona la PSG în schimbul a 222 de milioane de euro.

  • Atletico Madrid - Real Madrid se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, în direct pe TV Telekom Sport 1 și TV Digi Sport 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează