INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - WATFORD

Cum pregătește Arsenal duelul cu echipa lui Pantilimon: "Am utilizat drone"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 23:00

Arsene Wenger a susținut astăzi conferința de presă care precedă întâlnirea dintre Arsenal și Watford. Tehnicianul francez a glumit cu jurnaliștii, declarând că a fost tentat să folosească drone pentru a-și spiona adversarii.

"Am utilizat drone toată săptămâna. Unele silențioase. Nu, respectăm adversarii, și cred că și ei fac asta. E vorba despre confidențialitatea antrenamentelor. Nu am trecut de garduri. Am fost tentat să arunc o privire acolo, dar nu am făcut asta", a declarat Wenger conform goal.com.

Arsenal și Watford se vor înfrunta duminică în sferturile de finală ale Cupei Angliei, iar cele două formații se antrenează în locuri apropiate.

În runda precedentă, echipa lui Pantilimon a trecut de formația Leeds, cu scorul de 1-0, în timp ce "tunarii" au eliminat echipa Hull City, scor 4-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează