INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMIRATES CUP

Cum să câștigi chiar și când pierzi » Arsenal a triumfat la Emirates Cup grație unor inginerii făcute de organizatori

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2017 10:40

Arsenal a triumfat în Emirates Cup, o competiție amicală, deși a fost învinsă de Sevilla și are o victorie mai puțin decât spaniolii după 2 meciuri. Trofeul a fost decis la numărul golurilor marcate.

Până și jucătorii lui Arsenal păreau ușor jenați la final, când li s-a înmânat trofeul Emirates Cup. Tocmai pierduseră în fața Sevillei, scor 1-2, care avea două victorii în două meciuri, în timp ce ei nu reușiseră s-o bată decât pe Benfica, în deschidere: 5-2!

Un deznodământ bizar, evident, explicabil doar prin ingineriile făcute de amfitrioni. Care au decis să fie acordat câte un punct pentru fiecare gol marcat. Astfel că, la cele trei obținute în două meciuri, "tunarii" au mai primit 6! Și i-au egalat pe andaluzi, ce câștigaseră 6 puncte pe teren (1-0 cu Leipzig, 2-1 cu Arsenal), dar înscriseseră doar de trei ori. Iar la același număr de puncte, a decis tot numărul de reușite. 6-3 pentru Arsenal! 

Clasamentul Emirates Cup 

Echipa Victorii Remize Eșecuri Goluri marcate Puncte 
Arsenal 1 0 1 6 9
Sevilla 2 0 0 3 9
RB Leipzig 1 0 1 2 5
Benfica 0 0 2 2 2

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  31 Iulie 2017, 15:02

,,Arsenal a triumfat la Emiratesc Cup''.Ce cupă-i aia,,,Emiratesc Cup''?Eu știam că se cheamă,,Emirates Cup''.:) :) :) Corectați titlul,că altfel vă faceți de rușine.

cracker
cracker  •  31 Iulie 2017, 13:23

Pai, daca asa s-au inteles de la inceputul turneului si toate echipele au stiut de acest aspect, care este problema? E mai spectaculos sa se tina cont de numarul de goluri, lumea a venit la stadion sa vada meciuri frumoase! Organizatorii au incercat sa se asigure macar ca vor vedea goluri multe.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  31 Iulie 2017, 12:42

:-)))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează