INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cum vrea să se recupereze Ronaldo pînă la El Clasico: "Maşina Cristiano"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 septembrie 2014 22:34

Ronaldo este disperat să se refacă pînă la El Clasico de peste 7 săptămîni. Problemele musculare şi durerile de la tendonul rotulian n-au dispărut şi "Balonul de Aur" va merge pe mîna tehnologiei de ultimă generaţie pentru a evita intervenţia chirurgicală, infiltraţiile şi absenţa de lungă durată.

În 20 de zile, speră să redevină maşina de goluri din sezonul trecut. Cristiano şi-a dotat vila din Madrid cu două aparate supersofisticate, transformînd-o într-o miniclinică. Primul (foto 2) are două role motorizate, cu ajutorul căruia muşchii sînt relaxaţi şi vindecaţi.

Celălalt (foto 3) este un tub cu presiune negativă, produce creşterea fluxului sanguin la inserţia tendoanelor, regenerîndu-l pe cel rotulian afectat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
drughi009
drughi009  •  07 Septembrie 2014, 09:16

sa treaca pe la clinica lui e. fuentes , realul e client VIP

Vezi toate comentariile (1)
Comentează