INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Cuțitele pe masă! Ancelotti s-a certat cu o vedetă de la Bayern: "Mă sună plângând și zice că pleacă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2017 10:23

Ruptură între Ribery și Ancelotti. S-au certat ieri la antrenament și a trebuit să intervină Thomas Muller ca să calmeze spiritele.

Carlo Ancelotti a căutat întotdeauna să aibă o relație amicală cu jucătorii. A fost chiar unul dintre "ingredientele" succeselor sale în Europa. Dar în ceea ce-l privește pe Franck Ribery, n-a găsit deocamdată un numitor comun. La antrenamentul lui Bayern de ieri a ieșit cu scântei!

Totul a plecat de la o serie de faulturi dure comise de mijlocașul francez asupra coechipierilor, în timpul jocului-școală. "Arbitrul" Ancelotti nu i le-a tolerat, chemându-l la ordine. Însă Ribery a început să țipe la el și a fost nevoie de intervenția promptă a lui Thomas Muller pentru ca cearta să nu degenereze.

Veteranul bavarezilor, 34 de ani, are de mai multă vreme un dinte împotriva tehnicianului italian. În timpul "sfertului" retur cu Real, 2-4 la general, din Ligă, au fost situații în care nu i-a respectat indicațiile tactice. Iar la un moment dat, cînd Carletto i-a atras atenția, Ribery a gesticulat iritat: "Dacă nu-ți convine, schimbă-mă!". 

"De fiecare dată când Ancelotti îl înlocuiește, Ribery mă sună și mi se plânge: «Gata! Îmi ajunge. Eu plec!»"
Uli Honess, președinte Bayern

10 ani sunt de când Ribery îmbracă tricoul lui Bayern. Are contract până-n 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează