INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MORDOVIA SARANSK - KUBAN 3-0

Dan Petrescu: "Unii jucători nu merită să poarte tricoul echipei. Aşa nu pot promova"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Furios după a treia înfrîngere consecutivă suferită de Kuban în campionat, Dan Petrescu spune că nu poate obţine promovarea cu actualul lot şi cere întăriri în pauza competiţională.

"Rezultatul mă scuteşte de orice fel de comentariu. Nu pot decît să-mi cer scuze în faţa suporterilor noştri care au făcut deplasarea. Îmi cer scuze pentru o asemenea prestaţie  şi în faţa conducerii clubului.

Avem nevoie de întăriri şi aşteptăm pauza pentru a ne putea completa lotul. Cu acelaşi lot ne va fi greu să promovăm, rezultatele din ultimul timp o dovedesc. Unii dintre jucători au arătat că nu merită să poarte tricoul lui Kuban!", a comentat Petrescu.

Kuban Krasnodar a pierdut categoric în faţa Mordoviei Saransk, 0-3, şi este la a 3-a înfrîngere consecutivă în campionat. După 17 etape, galben-verzii sînt pe 3 în liga a doua din Rusia, la 3 puncte de liderul FC Krasnodar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
antreprenor
antreprenor  •  27 Iunie 2010, 19:19

pai bah dane treabai asta?! daca nici cu cei mai scumpi jucatori din istoria ligii a doua din rusia nu poti face treaba apoi e groasa treaba sau poate liga a 2 din rusia e vreo bundesliga si nu stim noi,si eu care ma bucuram ca nu te mai vad prin liga lui mitica plangand din cauza arbitrilor parca te si vad inapoi din pacate

dutchy
dutchy  •  27 Iunie 2010, 19:15

e clar jucatorii il vor out....pacat de el pt ca el vrea sa faca ceva dar cu astfel de jucatori care schimba antrenorul dupa bunul lor plac,sau poate nu sunt platiti pt nivelul la care jucau si acum se dau pe fata....eu ii doresc bafta.

danutz1
danutz1  •  27 Iunie 2010, 18:36

Pai da ma Danute ca in campionatul nostru nici nu incepea bine un meci si tipai tare ca te fura acolo nu mai tine prosteala/?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează