INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TEREK GROZNÎI - TOM TOMSK 1-2

Daniel Pancu a marcat unicul gol al lui Terek în înfrângerea cu Tom Tomsk, scor 1-2

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2009 00:00

Mijlocaşul român Daniel Pancu a fost integralist şi a înscris în minutul 43 singurul gol al echipei sale, Terek Groznîi, în meciul pierdut, sâmbătă, pe terenul lui Tom Tomsk, scor 1-2, în etapa a 7-a din campionatul Rusiei, informează site-ul clubului.

La oaspeţi, ceilalţi doi jucători români, Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu, nu au reţinuţi în lot. În urma acestui rezultat, Terek a coborât pe locul 10 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce învingătoarea sa, Tom Tomsk, a urcat pe poziţia a 8-a, cu 10 puncte.

Tot sâmbătă, în etapa a 7-a din campionatul Rusiei, s-au mai jucat meciurile: Spartak Moscova - Dinamo Moscova 0-2. La oaspeţi, Adrian Ropotan nu a făcut parte din lot.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  02 Mai 2009, 20:26

PANCU LA NATİONALA!!!

 •  02 Mai 2009, 19:22

hai..pancone.....u esti....viitoru capitan al nationalei,esti mai bun ca mutu si chivu la un loc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează