INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

David Beckham: "Milan este mai important pentru mine decît banii!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

Mijlocaşul englez David Beckham a afirmat că vrea să rămână până cel puţin până la vară la AC Milan şi este dispus să renunţe la o mare parte din salariul său, în cazul în care oficialii lui LA Galaxy vor fi de acord cu tranzacţia, potrivit Corriere dello Sport.

"În acest moment, Milan este mai important pentru mine decât banii. Vreau să mă gândesc în primul rând la fotbal şi la viitorul carierei mele. Eu vreau să rămân cât mai mult la Milan, poate permanent, pentru a putea juca cât mai des şi să fac parte din lotul Angliei la Campionatul Mondial din 2010. Nu am discutat cu oficialii lui Galaxy, dar sper ca reprezentanţii mei să ajungă la o înţelegere cu ei", a afirmat Beckham.

Evoluţia mijlocaşului englez la AC Milan a fost apreciată, iar jucătorul spune că nu se aştepta să se simtă atât de bine la formaţia italiană. "Am găsit aici cea mai bună atmosferă. Ancelotti este un antrenor important, iar Paolo Maldini m-a ajutat să mă acomodez", a adăugat fostul căpitan al Angliei.

Potrivit presei italiene, AC Milan va reuşi să-l păstreze pe Beckham şi după 9 martie, când îi expiră împrumutul, iar jucătorul va câştiga în jur de 4,5 milioane de euro în fiecare sezon şi va fi beneficiarul drepturilor sale de imagine.

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  07 Februarie 2009, 02:48

milan nu castiga nimik de pe urma lui .. chiar zice si in articol .. ca o sa`si pastreze drepturile de imagine .. si alea 50mil din sua erau dolari .. in euro ar fi venit vreo 33.. deci 4,5 mil plus drepturi de imagine .. din care mai scoate o gramada cred ca sunt de ajuns

 •  07 Februarie 2009, 01:49

cisteste INCA ODATA, de data asta cu atentzie, numele articolului..

 •  06 Februarie 2009, 22:16

Bravo David, super jucator, super caracter. Marii jucatori joaca bine in orice echipa mare iar tu ai dovedit asta in trei campionate diferite.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează