INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PERIOADA DE MERCATO

De la 1 ianuarie se redeschide perioada de mercato în Europa: cele mai tari transferuri care se vor oficializa într-o săptămână

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 12:49

Perioada de transferuri se redeschide pe 1 ianuarie, însă câteva cluburi au început deja campania de achiziții. Atletico și Bayern și-au cumpărat atacanți.

Diego Costa va merge de la Chelsea la Atletico Madrid, care a plătit pe el 66 de milioane de euro. De asemenea, Bayern se va putea baza pe Sandro Wagner, pe care l-a luat de la Hoffenheim pentru 13 milioane de euro.

Beșiktaș și-a asigurat serviciile fundașului Domagoj Vida de la Dinamo Kiev, care va sosi în Turcia din postura de jucător liber de contract. Mario Gomez, 32 de ani, va merge la VfB Stuttgart, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Din 2016 el a fost jucătorul lui VfL Wolfsburg.

Carlos Vela a lăsat-o pe Real Sociedad după mulți ani și a ajuns la Los Angeles FC în schimbul a 5 milioane de euro, în timp ce Sevilla l-a luat pe Guilherme Arana (fundaș stânga - 20 de ani) pentru 11 milioane de euro de la Corinthians.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează