INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

De pe teren la psiholog » Un star din Bundesliga se destăinuie: "Simțeam că o iau razna!"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 11:22

Hakan Calhanoglu, jucătorul lui Leverkusen, a cerut ajutor specializat după ce FIFA l-a suspendat pentru ruperea unilaterală a unui contract cu Trabzon când avea 17 ani.

Șocul suspendării pe 4 luni dictate de FIFA împotriva lui, în februarie, a fost prea mare pentru Hakan Calhanoglu.

Atât de mare că i-a dat viața complet peste cap și în cele din urmă a ajuns să solicite ajutor specializat.

"La început am fost extrem de furios pe FIFA. Pedeapsa mi s-a părut foarte aspră. Nimeni n-a ținut cont că eu eram un adolescent, aveam 17 ani, când m-am răzgândit și am rupt acel contract cu Trabzon pentru a continua la Karlsruhe", a povestit mijlocașul lui Bayer Leverkusen.

După trecerea sa pe linie moartă, a început coșmarul. "Mă duceam la antrenament, eram mai montat ca oricând pentru meci, dar n-aveam voie să joc.

Simțeam că o iau razna. Așa am ajuns la psiholog, care m-a învățat să gestionez momentele astea", a dezvăluit Calhanoglu.

Internaționalul turc a trebuit să treacă și peste acel sentiment de vinovăție provocat de faptul că nu-și poate ajuta echipa.

Din 12 meciuri fără el, Leverkusen a câștigat doar 3: "Cel mai rău îmi pare pentru Roger Schmidt, că a fost dat afară. E cel mai bun antrenor pe care l-am avut."

"Nu mai merg nici la meciuri. Ce rost are să fiu pe stadion dacă nu pot să-mi ajut coechipierii?" Hakan Calhanoglu, mijlocaș Leverkusen

1.000.000 €a pierdut Calhanoglu. Salariul pe 4 luni la care a renunțat benevol pe perioada suspendării      

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează