INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

De Rossi, implicat în scandalul meciurilor trucate din Italia

Daniele De Rossi
Daniele De Rossi

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 11:58

A apărut şi primul nume mare în cadrul anchetei privind meciurile aranjate din Italia, scandal care a făcut deja 16 victime, printre care şi Beppe Signori.

Este vorba de mijlocaşul Romei, Daniele De Rossi. Se pare că portarul lui Cremonese, Marco Paoloni, arestat pentru implicarea în trucarea unor meciuri şi care ar fi spus că ar fi putut influenţa anumiţi jucători de la Lecce să piardă la diferenţă de trei goluri meciul cu Inter, ar fi menţionat numele romanului.

Mai exact, numele lui De Rossi a apărut într-o înregistrare a unei convorbiri în care Paoloni vorbeşte despre jocul Genoa - Roma, pierdută de "giallorossi", scor 3-4, în sezonul recent încheiat, după ce au condus cu 3-0. De Rossi nu a evoluat în întîlnirea respectivă, fiind suspendat.

Clubul roman nu a dorit să comenteze pe seama subiectului.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE SCANDALUL CARE A ARUNCAT ÎN AER ITALIA!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
elysium
elysium  •  03 Iunie 2011, 14:54

ar trebui inerzise echipele italiene in cupele europene. e cel mai penibil campionat. se joaca fotbal numai 50% din meciuri. Totusi nu inteleg de ce au jucatorii salarii asa mari, daca tot nu se joaca

headhunterz
headhunterz  •  03 Iunie 2011, 13:37

la puscarie cu infectii

rammstein
rammstein  •  03 Iunie 2011, 13:03

totusi...scorul nu a fost 4-3?eu parca asa tin minte...roma a condus si a pierdut

Vezi toate comentariile (5)
Comentează