INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Decizia luată de autoritățile spaniole în cazul lui Messi, acuzat de evaziune fiscală de 4,1 milioane euro

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 16:09

Judecătorii spanioli au aprobat azi cererea Fiscului spaniol de a-l achita pe Leo Messi în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală de 4,1 milioane de euro.

Fiscul l-a achitat astăzi pe Messi, chiar dacă inițial l-a acuzat, iar Tribunalul din Barcelona i-a menținut acest statut după recursul jucătorului.

Cu toate acesta, tatăl argentinianului, cel care se ocupă de averea fotbalistului și care și-a asumat toată responsabilitatea, are în continuare probleme.

Fiscul spaniol cere 18 luni de închisoare și o amendă de 2 milioane de euro pentru acesta, din cauză nu a plătit toate taxele pentru veniturile fotbalistului, anunță Mundo Deportivo. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
edward_kenway
edward_kenway  •  08 Octombrie 2015, 11:42

La puscarie cu evazionel si cu toata echipa pe domnisoare mignone. Forza UEFAlona!!!

831959706877275
Cristian Baltaru  •  06 Octombrie 2015, 22:49

Da,asta-i deosebirea dintre alte țări și România,dacă ar fi procedat Fiscul de la noi așa, acum mulți oameni și-ar fi plătit banii datorați la stat prin constrîngere legală și n-ar mai fi ajuns la pușcărie,printre ei și cei din fotbal,inclusiv Gheorghe Popescu.

fangigi
fangigi  •  06 Octombrie 2015, 21:38

2 milioane? 4 milioane? Pt Messi e ca o gluma proasta! Acum vreo cativa, ani statul suedez i-a somat pe membri fostei formatii ***, ca au o datorie de 11 milioane de euro catre fisc si sa propuna o modalitate de plata esalonata a sumei. A doua zi cum s-au deschis bancile, Bjorn Ulvaeus a si livrat intreaga suma fara sa clipeasca ,... asa cum platim noi factura la cablu probabil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează