INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Decizie de ultimă oră! Ce-a pățit arbitrul care a decis titlul în Serie A?!

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 10:33

Oficial, n-a fost suspendat, dar curios e că n-a mai primit niciun meci în Serie A în ultimele două etape, după Inter - Juventus 2-3. Daniele Orsato a ieșit subit din "radarul" lui Rizzoli, care l-a ocolit de la delegări după ce a decis titlul în Derby d'Italia.

Drept consolare, a fost trimis într-o scurtă vacanță exotică în acest week-end și va arbitra mâine un meci din Superliga Qatarului, la Doha, așteptând ca polemicile aprinse să se mai stingă.

Orsato a fost vehement acuzat și criticat de Inter și de rivala la titlu, Napoli, pentru neeliminarea lui Pjanici și pentru severitatea deciziei de a-i da "roșu" în loc de "galben" lui Vecino (după consultarea VAR!), la intrarea violentă asupra lui Mandzukici. Asta în timp ce tifosii bianconeri i-au imputat două penaltyuri neacordate, la Higuain și Matuidi. Centralul în culpă a fost ales de FIFA pe lista asistenților video la Mondialul din Rusia. 

"Ne-au furat 8 puncte cu VAR!"

Președintele lui Napoli se plânge că arbitrajele au afectat lupta pentru titlu. "Obiectivul rămas e să câștigăm ultimele două meciuri și să păstrăm diferența de 6 puncte față de Juventus. Apoi vom putea vorbi și despre cele opt puncte furate, și de VAR-ul care ne-a deposedat de scudetto. În lumea de astăzi a fotbalului nu este încă foarte limpede ce e permis sau ilicit, noi trebuie să stăm în liniște", a declarat Aurelio De Laurentiis.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Mai 2018, 12:20

Juventus, echipa penibila. la ei in campionat acolo fura pe branci an de an, acum fura si cu VAR si in UCL striga ca nu e penalty cand Benatia ii sare in carca lui Lucas si il loveste cu piciorul in piept. bleah !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează