INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Decizie inedită luată de soțiile fotbaliștilor de la Chapecoense decedați + tatuajul straniu pe care una dintre ele și l-a făcut înainte de tragedie

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 13:31

Soțiile celor 19 jucători de la Chapecoense decedați luni noapte plănuiesc să locuiască împreună, în aceeași casă, pentru o vreme. 

"Poate că așa vom trece mai ușor prin acest moment de mare cumpănă în viețile noastre. Vrem să ne ajutăm reciproc", a dezvăluit Rosangela Loureiro, soția mijlocașului Cleber Santana, ex-Atletico:

"Eram căsătoriți de 15 ani. A fost totul pentru mine, jumătatea mea".

Pe umărul stâng, Rosangela își făcuse un tatuaj straniu chiar înainte ca Santana și colegii lui să se îmbarce spre Columbia: un avion care în zbor formează o inimă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
893357050780852
Mirel Ranete  •  04 Decembrie 2016, 19:38

La voi orice coincidenta este ceva straniu... asa s-a spus si la colectiv cand Goodbye To Gravity au cantat The Day We Die!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează