INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Decizie surprinzătoare luată de Liga Spaniolă de Fotbal! În România nu s-ar putea aplica niciodată :)

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 18:49

Liga Spaniolă de Fotbal a luat o decizie surprinzătoare, care cu siguranță în România nu s-ar putea aplica.

După noile reguli, cluburile din prima ligă spaniolă trebuie să facă tot posibilul pentru a avea suporteri în tribune, altfel riscă sancțiuni.

Această decizie a fost luată pentru a crește audiența TV și pentru a concura mai mult cu Premier League, un campionat unde suporterii umplu stadioanele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  20 Mai 2016, 02:22
Postat de ovidiu_3003 pe 19 Mai 2016, 21:10

...interesant...la noi nici daca ofera clubul bilete gratuite nu vin ...

Daca le ofera cluburile bilete gratuite te asigur eu ca oamenii vin. Cu conditia ca pe langa biletele gratuite, oamenii sa mai primeasca si cate 1000 de euro. Sa vezi tu atunci si batranii din azile cum se inghesuie la meciuri.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Mai 2016, 22:29

La noi e mai rau, desi ii aduce patronul cu forta la stadion pe angajati, aia risca sa fie dati afara pentru ca .......incurajau adversara formatiei pentru care au fost adusi. Dinu Vama stie cel mai bine despre ce echipa e vorba. Mai sunt alte echipe care dadeau bilete gratis prin scoli, mai e o echipa cu suporteri desenati, alta care baga galeria pe boxele stadionului ca sa se auda imnul furat ceva mai bine, etc..... E grav cu suporterii aia desenati, se imbata si se iau la bataie intre ei, asa de ultrasi sunt...

sakamoto
sakamoto  •  19 Mai 2016, 22:24

Ar fi tribunele pline si in fotbalul romanesc, cu o conditie:la sfirsitul meciurilor, organizatorii sa le dea spectatorilor-care au venit la meci si au rezistat pina la final-1000 dolari. Numai asa vor fi spectatori, atit de numerosi incit se va juca cu casa inchisa. Meci de meci.Hai Romania, campioana Europei!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează